Met gratis Wi-Fi
geeft u altijd
een rondleiding


Geef meer achtergrondinformatie over uw meesterwerken.Hoe werkt het?
Meer informatie

Zet Hotspot+ in voor uw marketing

Naast het verhogen van de tevredenheid van uw klanten, kunt u met Hotspot+ ook uw omzet verhogen. Zo kunnen producten of speciale aanbiedingen in het zicht van uw klanten gebracht worden door een landingspagina in te stellen. Deze wordt altijd vertoond wanneer iemand op uw Hotspot+ inlogt. Wilt u nieuwe klanten aantrekken? Koppel dan uw Facebook-pagina met uw Hotspot+ en laat het online netwerk van uw volgers weten wie u bent. Of verplicht gebruikers van uw Hotspot+ om een e-mailadres achter te laten, zodat uw mailingbestand groeit.

Verzamel Facebook-likes

Laat uw klanten uw Facebook-pagina ‘liken’, zodat u online zichtbaarheid krijgt via het netwerk van uw volgers.

Verzamel e-mailadressen

Laat e-mailadressen invoeren, zodat u toestemming krijgt om nieuwsbrieven naar klanten te versturen.

Eigen landingspagina

Geef uw gasten snel nuttige informatie of attendeer ze op speciale aanbiedingen.

Meer inzicht met uw eigen dashboard

Statistieken

Krijg meer inzicht in het gebruik van uw Hotspot+. Zo kunt u precies zien hoe mensen verbinding maken (Facebook of e-mail) en op welke tijdstippen zij dit doen.

Gebruikersinformatie

Met Hotspot+ kunt u verschillende gegevens verzamelen over uw bezoekers. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het bijwerken van de mailinglijst van uw nieuwsbrief.

Meer over marketingtool

Bied veilig en gecontroleerd Wi-Fi aan

Laat geen misbruik van uw netwerk maken

Met Hotspot+ wordt al het dataverkeer van uw gasten direct omgeleid naar een externe internetverbinding van Hotspot+.

Wilt u meer informatie?

We helpen u graag verder. Bel ons op 088 7071 700 of vul uw gegevens in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Mogelijkheden voor uw infrastructuur

Afhankelijk van uw wensen, locatie en eventueel bestaande infrastructuur kunnen wij een ontwerp maken en voorstel doen voor de infrastructuur van uw Wi-Fi-netwerk. Hiervoor voeren wij graag een inventarisatie uit op uw locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden of vragen over het creëren van dekking op uw locatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wi-Fi via (outdoor) access points

Om op uw locatie overal en voldoende dekking te garanderen kunnen we een oplossing aanbieden waarbij we gebruikmaken van access points. Na de realisatie van de infrastructuur voor uw Wi-Fi-netwerk zorgen deze access points voor een naadloze overgang: zo zullen gebruikers geen signaalonderbrekingen ervaren wanneer zij zich op uw locatie verplaatsen. De door ons gebruikte hard- en software heeft verder geen beperking in het aantal te plaatsen access points, zodat we in staat zijn om grote terreinen en grote aantallen gebruikers te voorzien van snelle en betrouwbare Wi-Fi. Ook op drukke plekken binnen uw locatie kunnen we voor uitstekende resultaten zorgen.

Internet via point-to-point straalverbinding

Wanneer het leggen of graven van bekabeling een te kostbare aangelegenheid wordt, kunnen wij met een straalverbinding toch snel internet op uw locatie realiseren. Zo kunt u draadloos internet gaan aanbieden op locaties waar geen netwerkkabels aanwezig zijn. Deze oplossing is ideaal wanneer er een netwerkverbinding gecreëerd kan worden tussen verschillende gebouwen en er tussen deze locaties sprake is van een vrije zichtlijn (die niet door bomen of andere panden wordt onderbroken).

Wi-Fi via bestaande tv- of telefoniebekabeling

In sommige gevallen kunnen we gebruikmaken van bestaande infrastructuur. Zo zijn veel locaties vaak voorzien van kabelaansluitingen voor televisie (coaxkabel) en telefonie. Door de juiste aanpassingen te doen kunnen we ook hiermee snel en draadloos internet voor uw gasten en medewerkers creëren.

Meer over infrastructuur
Terug naar boven
Menu