Betaald Wi-Fi aanbieden

Genereer inkomsten met uw Wi-Fi

Geef uw gasten de mogelijkheid om beter bereikbaar te zijn, even te kunnen ontspannen of om juist productiever te zijn met een gratis en goed werkende internetverbinding. Met onze Hotspot+ kunt u gratis Wi-Fi faciliteren, maar met een extra betaalmodule kunnen wij uw Hotspot+ ook zo configureren dat u tegen betaling draadloos internet kunt gaan aanbieden. Hierbij kunnen we verschillende betaalmethodes instellen en kunt u zelf bepalen wat de kosten en limieten zijn van uw Wi-Fi.

Deels betaald

U kunt er voor kiezen om in eerste instantie een x-aantal MB aan dataverkeer gratis te geven, waarna uw gasten de mogelijkheid krijgen om te betalen voor uw Wi-Fi. Zo kunt u bij vergelijkingssites vermelden dat u gratis Wi-Fi aanbiedt, maar tegelijkertijd toch ook inkomsten genereren.

Betaald

U kunt Wi-Fi volledig betaald aanbieden. De betaling hiervan geschiedt eenvoudig via MultiSafePay, waarbij de meest gebruikte betaalmethodes ondersteund worden. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om vouchers met activatiecodes te verkopen, die met enkele muisklikken uitgeprint kunnen worden.


Direct afrekenen met MultiSafePay

Verhoog de sales van uw Wi-Fi door de meest gekozen en lokale betaaloplossingen aan te bieden: van lokale betaalmethoden zoals iDEAL tot internationale betaalopties zoals Mastercard, VISA of PayPal. Wij kunnen alle betaalmogelijkheden van MultiSafePay voor uw Hotspot+ implementeren. Uw gasten kunnen gemakkelijk op hun apparaten afrekenen via een betaalmethode die ze vertrouwen en waar ze zich prettig bij voelen.

Afdrukken van vouchers

Naast het direct afrekenen via apparaten zelf, kunt u gasten ook persoonlijk voorzien van activatiecodes voor toegang tot uw Hotspot+. Deze kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig afdrukken.

Terug naar boven
Menu